HMT TECHNIEK

Begonnen als HMT Huurdeman Metaaltechniek in Amersfoort, nu bekend als HMT Techniek B.V. in Nijkerk. HMT Techniek is gespecialiseerd in las- en constructiewerk met RVS, staal en aluminium. Zowel prototypes als seriematig werk is mogelijk. Daarbij coaten wij indien nodig alles in de kleur naar wens. Wij bieden oplossingen voor al uw metaalbewerking geheel op maat.

Kwaliteit biedt continuïteit

HMT Techniek werkt continu aan het verbeteren van haar producten en processen. Hierbij altijd met het doel de kwaliteit te optimaliseren. Er is altijd ruimte voor verbetering. Zo kunnen we voortgang bewaken, kosten laag houden en kwaliteit op het gewenste niveau houden.

Passie voor maatwerk en creatief werken met staal

HMT Techniek is voor mij een droom die uitkomt. Het is altijd een grote wens geweest voor mij om een eigen werkplaats te beginnen waar ik al mijn creativiteit kwijt kan. Dit is hoe HMT Huurdeman Metaaltechniek is ontstaan in 2018. Samen met mijn team van vakmensen werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds 2024 zijn wij gevestigd in Nijkerk en is de naam gewijzigd naar HMT Techniek. Onze werkplaats is gevestigd aan de Meesterstraat in Nijkerk. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen en een kijkje te nemen.